Ok. Najprej en lep pozdrav,zdj pa k zadevi. PRek ebaya sm naroču konzolo xbox 360 premium v ZDA. Po pošti sem jo dobil v četrtek. Kmalo potem sem ugotovil,da rabim prvo kot prvo pretvornik napetosti iz 220 V na 110 V. Dobim to,vklopim konzolo,vse lepo in prav,lotim se dela v nastavitvah konzole. Ko pridem do display-a...torej,ko nastavljam resolucijo....se konzola enostavno ugasne. Zdj zraven je bil nek zvok,nisem prepričan a je biu to zvok.ki pač sledi tisti sliki,ki naj bi jo videl,potem ko se m spreminjal resolucijo,al je biu pač zvok,ki kaže nek problem. Zdj prvo kar sm naredu je da sm klicu v rač. tgovino..vprašal kaj bi blo,peljal napajalnik+pretvornik v trgovino,kjer mi pove,da je pretvornik napetosti 1x preslab. Pretvornik je 100 W napajalnik pa kao rabi 203 W. Zdj ne vm v čem je fora..sam ko prklopim na novo,se pretvornik ne segreje kot se je prej,ko je za 10-15 minut delovalo. Zdj me zanima,če imate tu v tej trgovini pretvornike z 220 na 110 z 203W moči ALI če mi lahko kdo pove,če je napajalnik za ameriško in evropsko verzijo enak,in če imate le tega. Za pomoč se vnaprej zahvaljujem. Rad bi samo vedel,če lahko uporabim napajalnik,ki je namenjen nam,evropi,na konzoli iz ameriškega trga.